Art.nr: MG4240947

Multifunktionsskåp Metos HiChef SBM-121-HA-R290 högerhänt

Den multifunktionella Metos HiChef är lämplig för positiv och negativ snabbkylning, avfrostning, upphettning, tidsinställd upphettning, pastörisering, långsam t…

Listpris 0,00 kr
På beställning
Den multifunktionella Metos HiChef är lämplig för positiv och negativ snabbkylning, avfrostning, upphettning, tidsinställd upphettning, pastörisering, långsam tillagning, temperaturhållning och torkning. Dessa är funktioner som kan styras direkt och exakt, individuellt eller genom att kombinera dem. Mångsidig Metos HiCHef snabbkylare och frys och dess förinställda program möjliggör flera kyl- och tillagningsalternativ, vilket gör apparaten enkel att använda. Kylning bevarar matens smak, utseende och vikt. Snabbfrysning gör att perfekt konserverad mat kan serveras antingen rå eller helt tillagad när som helst.

En annan fördel med Metos HiChef är att när önskat tillagningssteg har uppnåtts är uppnådd, växlar den automatiskt till snabbkylning och efterföljande konserveringssteg utan att användaren behöver utföra dessa steg manuellt. Detta innebär att allt kan göras på ett säkert sätt även när köket inte används.

Avfrostningsfunktionen säkerställer kontrollerad avfrostning av frysta livsmedel i enlighet med HACCP-standarderna. Funktionen för degjäsning kontrollerar degens temperatur och fuktighet samt den tid då degen ska vara klar för bakning. Avfrostnings- och degjäsningsfunktionerna möjliggör lagring av råvaror och ger flexibilitet vid matlagning, vilket ger kunderna vad de vill ha: färsk mat som är perfekt konserverad. Tillagning vid låga temperaturer bevarar inte bara smaken, utan även aromen, mjukheten och den saftiga smaken.

Upphöjning och tidsinställd upphöjning: Kontrollerar och rationaliserar tillagningsprocessen genom att optimera tider, scheman och användning av ingredienser.

Timing och schemaläggning av lyftning, sköljning och pastörisering: Förlänger livsmedlets hållbarhet, avlägsnar parasiter och gör att rått kött eller fisk kan serveras helt säkert.

Positiv och negativ förvaring: Förvara livsmedel och råvaror i ditt skafferi vid kontrollerad temperatur och luftfuktighet, från +18°C till -21°C.

Temperaturkontroll och chokladsmältning: Från långsam smältning till kristallisering får du alltid det perfekta resultatet tack vare låg luftfuktighet.

Torkning: Konservera svamp eller skapa dekorationer, infusioner, frystorkade produkter från färsk frukt.

Långsam tillagning: Perfekt för sous vide, även för konservering och många tillagningstillämpningar, utan ständig kontroll av operatören. Lämplig för alla användare.

Smältning: Minskar vätskeförlusten och därmed viktförlusten hos frysta livsmedel, samtidigt som de sensoriska egenskaperna bibehålls.

Kontinuerlig cykel: Den möjliggör en konstant temperaturcykel med en inställning för varje enskild bakplåt.

Underhåll: Den idealiska temperaturen för att ta fram varm eller kall mat till bordet eller under glasstillverkning och servering.

Yoghurt: En separat funktion som gör det möjligt att tillaga krämig yoghurt genom att tillsätta mjölk (42°C) och levande mjölksyrakulturer.

STRUKTURELLA EGENSKAPER
- 12xGN1/1 till 65 mm, 73 mm trådbredd.
- 0,8 mm tjocka yttersidor och dörr i rostfritt stål.
- Topp i rostfritt stål, 1 mm tjock.
- Invändigt foder av rostfritt stål med helt rundade hörn
- Gjuten och förseglad innerbotten
- Anti-kondensationsvärmeelement placerat i lådan under det magnetiska tätningsstoppet.
- Strongbox ergonomiskt handtag
- 0,8 mm tjock dörr i rostfritt stål
- HCFC-fri isolering av polyuretanskum med hög densitet (ca 42 kg/m³)
- Magnetisk tätning på 4 sidor av dörren
- Exteriör i rostfritt stål (Scotch-Brite satinfinish)
- Elektriska fläktar med indirekt flöde - kompositmaterial - i produkten
- Patenterat system för sprutning av luftfuktighet i kammaren
- Kylkapacitet 70 kg +90°C> +3°C 90 min.
- Fryskapacitet 50 kg +90°C> -18°C 240 min.

UTRUSTAD INTERIÖR
- Snabbt avtagbar uppvärmd sond med 4 mätpunkter
- Stödpelare med 18 mm hål för styrning i sidled.

KOMMANDON, KONTROLLER OCH SÄKERHETSANORDNINGAR
- 7" FULL TOUCH-display med högupplöst skärm
- Kontroll aktiverat desinfektionssystem för kammaren med aktiva joner (HI-GIENE)
- Automatisk återställning av termiskt skydd för att skydda kompressorn
- Fotoigenkänningsbara processer
- USB-gränssnitt för upp- och nedladdning av data/recept
- Standardanslutning

Tillval
- Hjul
- vänster svängdörr

Allmän
Beskrivning Multifunktionsskåp Metos HiChef SBM-121-HA-R290 högerhänt
Mått och kapacitet
Produktkapasitet 70kg/+70...+3, 50kg/+70...-18
Invändigt mått mm 670
Bredd mm 790
Djup mm 870
Höjd mm 1810
Paketvolym 15,78 m3
Dimensioner på förpackning (LxBxH) 83x970x196 cm
Nettovikt med ental 190 kg
Vikt inkl. emballage 230 kg
Teknisk information
Anslutningseffekt kW 3.585
Säkringsstorlek A 20
Spänning V 400
Antal faser 3N
Frekvens Hz 50
Max strömförbrukning A 18.94
Kapslingsklass (IP) X4
Typ av anslutning Stickkontakt
Kallvatten diameter 1/2''
Avlopp, diameter 53
Kräver golvbrunn Ja
Kyleffekt W 2274
Kondenseringstemperatur °C +45
Förångningstemperatur °C -25
Kylmedium R290
Kylmedium, mängd g 300
Ljudnivå dB 70
Funktioner
Dörrhängning höger
Storlek GN 1/1
Temperatur enhet ºC +85°C / -40°C
Gejderavstånd mm 36.5
Belysning Utan belysning
Kylenhet Med kylenhet
Avfrostning Automatisk
Insticksgivare Ja
Beskickningsvagn Nej
Glasdörr Nej

Tjänster och tillbehör